ulrikahederberg

Jenny börjar att AGERA!

prestationsprinsessan

Jenny tvivlar, ska det gå?

Jenny vaknar med ny energi i kroppen. Hon känner sig fortfarande inspirerad efter föreläsningen men samtidigt gnager en liten oro. Hon vill gå kursen om Prestationsprinsessan men hur ska hon hinna gå en kurs under december månad när det är så mycket annat runt julen? 

Julen är perfekt tid

Hon minns vad Ulrika sa om att julen är perfekt tid. För då kommer det bli mycket lättare att lära känna sin prestationsprinsessan för hon är 100 % aktiv under den här perioden.

En fördel är så klart att kursen är online, vilket innebär att hon kan sitta hemifrån och jobba med den via datorn. Ulrika sa även att kursen är mycket integrerad i vår vardag. Att vi bär frågorna med oss under dagen och gör en reflektion i skrivdokumentet på kvällen, så det borde inte vara så betungande.

Dags att sluta tänka och ta ACTION!

Jenny minns även det Ulrika sa om att vi ofta tänker på allt vi vill förändra, men sällan gör förändringen. Vi tar inte action. Fasiken så rätt hon har, jag försöker bara hitta en massa ursäkter och har gjort det länge.

Nej, nu jäklar ska jag boka kursen och ha tillit till att det blir som det behöver bli. Jag ska ha tillit till processen. Wish me luck;) // Jenny

Sista inlägget om Jenny

Det var sista inlägget från och om Jenny denna gång. Hon börjar nu kursen om Prestationsprinsessan på söndag 4 dec. Vill även du gå den så är sista dag att anmäla sig och betala på onsdag 30/11. Det vore kul om du hänger på, läs mer HÄR.

Bästa hälsningar
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln