ulrikahederberg

Jenny har fått nog av sin otillräcklighet

högkänslig

Jenny har fått nog.

Nu har Jenny fått nog av sin otillräcklighet och höga krav på sig själv. I morgon ska hon gå på Ulrika Hederbergs föreläsning för att höra om Ulrikas resa till ett balanserat liv - Konsten att räcka till.

Hon vet att Ulrika är en ambitiös och högkänslig kvinna mitt i livet som följer sitt hjärta. Men hur sjutton fixar hon att hinna med allt? Trots att Ulrika har en svårt förståndshandikappad son så får hon ihop livet och hon driver även ett företag(!). Hur gör hon för att räcka till, varför kan inte jag räcka till? tänker Jenny.

Adventsfixande

Men det är i morgon, idag måste Jenny få klart på adventsfixandet. Fönster ska tvättas, gardiner ska strykas och sättas upp, lussebullar ska bakas, adventsgrupper ska skapas och mycket mer….

Jenny känner sig stressad trots att hon tycker det är kul att göra fint till advent. Hon längtar tills morgondagens föreläsning då hon hoppas få lösningen på konsten att räcka till.

Föreläsning - Konsten att räcka till

Jag är så glad att Jenny kommer till min föreläsning i morgon och hon kommer gå därifrån med nya insikter. Bor du i närhet så är du varmt välkommen till föreläsningen BOKA HÄR.

Ha nu en riktigt fin lördag❤️ Jag ska tvätta fönster och sätta upp adventsstakar, vad ska du göra?

Hälsningar
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln