ulrikahederberg

När är det dags att släppa taget?

högkänslighet

När är det dags att släppa taget?

När är det dags att släppa taget om gammal som varit? Går det bara att bestämma sig att göra det?

Jag skulle säga delvis. Det kan ju vara så att du har fastnat och det bara går runt runt runt. Då tycker jag att du mentalt kan göra ett avtal med dig själv att släppa taget. OM du har gjort allt du har kunnat av den situation som du ältar, att det finns inget mer att göra.

Hur gör du det?

Ett bra sätt är att skriva varje dag under en veckas tid, att tömma dig på allt runt det som du har fastnat i. Skriv skriv skriv tills det inte finns något kvar att skriva om. Kräks ut ALLT. Jag lovar dig att du till slut blir trött på dig själv och att du är less på det du är less på. 

Då är det dags att bränna upp eller riva isär det du har skrivet. Gör en ritual av det och medvetet välj att acceptera och släppa det som har varit i samma takt som du river eller eldar upp det du har skrivit. Känn hur skönt det känns att äntligen få släppa det och frigöra den negativa energin.

Mental styrketräning

Du accepterar att det är som det är. Det som har hänt har hänt, men nu tar du med dig lärdomarna och går vidare i livet. Som mental styrketräning kan du ha med dig en affirmation om tankarna dyker upp igen:

”Det som har varit har varit. Jag kan inte ändra på det som varit så det tjänar ingenting till att jag ältar det. Jag har gjort vad jag har kunnat, nu väljer jag att gå vidare.”

Hoppas det här kan hjälpa dig att släppa taget om det som inte gynnar dig.

Ha en fin fredag!
Ulrika

Ps. Nu är det sista veckan att anmäla sig till pilotkursen Prestationsprinsessan KLICKA HÄR

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln