ulrikahederberg

Styr du ditt liv?

högkänslig

Du styr ditt liv

Det är ett starkt ställningstagande att medvetet välja sitt liv och att leva i sin egen sanning och göra allt utifrån sina egna medvetna val.

För att helt och fullt vara sann mot dig själv så är det värdefullt att acceptera allt som har hänt i ditt förflutna. Det hjälper dig att sluta leva i det förflutna så att du kan vara fullständigt närvarande i nuet. 

Äg ditt förflutna utan att döma, kritisera, jämföra eller skuld-belägga. Alla upplevelser i ditt förflutna har varit en viktig del av ditt liv och har format dig till den underbara unika person du idag är. Du kan inte ändra på det som har varit men du kan acceptera att det har hänt och ta med dig de erfarenheterna. 

Jag tror inte att allt går att förlåta men jag tror på att man kan acceptera det som har hänt och låta det få ”gå” d.v.s släppa taget om det. Livet och DU är för stort för att fastna i något, du har bara ett liv och det är här och nu!

När du kommer till insikten om att du styr ditt eget liv och att du själv påverkar hur du vill leva ditt liv och förhålla dig till allt runtomkring dig så kan inget stoppa dig.

Det är då du börjar våga utmana dig själv och dina rädslor, det är då du börjar känna dig fullt levande och då kan inget eller ingen stoppa dig. Visst är väl det en häftig känsla, det är bara du själv som kan begränsa dig själv. 

Så vad har du för rädslor och hur skulle du kunna börja utmana dom? Om du gör samma sak som du alltid har gjort så kommer du få samma resultat som du alltid har fått. Var villig att göra saker på ett annat sätt, tro på dig själv. 

På din resa kommer du kanske att möta misslyckanden men vad gör väl det? Det är av våra misslyckanden vi kan lära oss av och komma vidare. Om du inte vågar så har du inget nytt att vinna. Jag brukar tänka Vad är det värsta som kan hända? Och oftast blir svaret inte så farligt. 

Vågar du möta dina rädslor så växer du och din trygghetszon blir större och större för varje gång. Det är bara DU själv som kan begränsa dig själv, ingen annan.

Och du…ha kul på vägen SKRATTA så ofta du bara kan, ta inte livet så allvarligt utan LEV det fullt ut.

Varma hälsningar
Ulrika

Det vore superkul om du kommer till min föreläsning i Kolmården på söndag. Eller så kanske du vill dra ihop till en egen föreläsning? KLICKA HÄR.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln