ulrikahederberg

Prestationsprinsessan Jennys jul

högkänslighet och jul

Jennys julstress

Julen är för många en härlig tid men kärleksfullt umgänge. Men för Jenny är den stressande. Bara tanken på allt som ska göras och alla släktingar de ska besöka under julen får henne att bli trött. Hon har massor på arbetet inför julledigheten och ska samtidigt hinna lägga in sill, baka, köpa julklappar, pynta, byta gardiner, städa, handla mm. 

Jennys längtan

Egentligen vill Jenny bara stanna hemma och inte besöka någon. Tänk att bara få vara hemma i det juldoftande hemmet med familjen i lugn och ro. Läsa böcker, titta på film, spela spel, äta gott etc. bara ta det som det kommer tillsammans med familjen. Men det ger henne dåligt samvete. Jenny har med sig hemifrån att det är viktigt med tradition för barnen. Inte kan hon ta det från dem? 

Hur blir din jul?

Julen är en laddad tid för många. Hur är den för dig? Vad är ditt tips till Jenny? Dela gärna med dig i en kommentar här eller på Facebooksidan, tack!

Varm hälsning
Ulrika

Ps. Det finns fortfarande platser kvar i pilotgruppen om Prestationsprinsessan klicka HÄR.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln