ulrikahederberg

Premiär för Prestationsprinsessan Jenny!

Under november månad kommer jag att skriva om Jenny som är en sensitiv Prestationsprinsessa men hon är själv inte riktigt medveten om det. Häng på och se om du känner igen dig i Jenny. 

Prestationsprinsessa

Det här är Jenny

Jenny befinner sig mitt i livet. Hon är en positiv, ambitiös och sensitiv kvinna som under många år har presterat hårt. Det har varit fullt upp med familj och jobb. Hon är vännen och kollegan som alltid ställer upp och finns till med en hjälpande hand eller lyssnande öra.

Hon har stort inkännande hjärta och hon sprider positiv energi, men själv känner hon sig rätt ensam. Hon saknar de djupa meningsfulla samtalen om det viktiga i livet. Hon saknar likasinnade som ser och förstår henne på djupet. Nu känns det som att hon går på autopilot och bara jobbar, jobbar jobbar. Skulle livet bara vara så här? Det känns inget vidare meningsfullt just nu.

Måsten istället för återhämtning?

När Jenny kommer hem från jobbet är hon helt slut och faller tungt ner i soffan raklång. Hon känner att hon lätt skulle kunna ligga kvar där och bara få sova. Men så kommer tankarna om allt hon borde göra istället. Den inre stressen växer och hon känner att hon måste gå upp och ta tag i det, inte kan hon ligga kvar där och lata sig.

Känner du igen dig i Jenny? Får du dåligt samvete av att ligga på soffan? 

LIGG KVAR! Jag lovar dig att med lite vila så har du mer energi och får saker gjorda snabbare om du tar dig din vila. Testa och återkoppla gärna om hur det gick i Facebookgruppen

Bästa hälsningar
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln