ulrikahederberg

DU BLIR SOM DU UMGÅS

UMGÅS MED LIKASINNADE SOM TROR PÅ
DIG OCH DIN DRÖM 

Det finns ett ordspråk som låter, du blir som du umgås. Det stämmer verkligen. Det hänger ihop med det jag tidigare har skrivit om, det du fokuserar på växer. Om du omger dig med människor som tror på dig och din dröm så kommer du snabbare att nå dit. Den positiva energin som det skapar ger positiva ringar på vattnet som kommer att hjälpa dig framåt. 
 
Om du gör tvärtom, omger dig med människor som inte tror på dig och din dröm så kommer det att ta en massa energi. Risken finns då att det skapar tvivel och negativa tankar inför din förmåga att nå dit. Det väcker motstånd och förändrar du inte den situationen så håller det dig ifrån att nå din dröm. Det är viktigt att du omger dig med människor som tror på din dröm och din förmåga att nå den.

OM DIN PARTNER INTE STÖDJER DIN DRÖM? 
Så hur gör du då om du lever i en relation där du inte har stöd för din dröm? Ni behöver kommunicera. Ni behöver var och en få berätta om era behov och tillsammans se hur ni kan möta och tillgodose varandras behov. Det handlar om att samskapa, att ge och ta.

Älskar ni varandra så vill ni varandras bästa och hittar då en väg som känns bra för er båda. Om det inte går, om din partner inte alls vill möta dig och stötta dig i dina behov. Då behöver du ställa dig frågan om din partner verkligen älskar dig och vill ditt bästa?

FRÅGOR TILL DIG: 

  1. Vem eller vilka i din omgivning ger dig energi och tror på dig och din dröm? Umgås mer med dem.
  2. Vem tar din energi och får dig att börja tvivla på dig själv, din dröm och din förmåga? Umgås mindre eller inte alls med dem.

Det här var sista delen av 3 som handlar om att våga följa din dröm. Stort lycka till och hör av dig om du vill ha hjälp att komma igång med arbetet mot att nå din dröm ulrika@konstenattrackatill.se

Hälsningar
Ulrika Hederberg

Ps. Du har väl inte missat pilotkursen "Hitta din passion" MED boka tidigt rabatt fram till 4 juli. Är du intresserad KLICKA HÄR!

JUST NU SOMMARERBJUDANDE T.O.M. ONSDAG 15/6 PÅ KURSEN OM TANKESABOTÖRER, HELA 50%. VILL DU LÄRA DIG HANTERA DINA TANKESABOTÖRER KLICKA HÄR!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln