ulrikahederberg

VILKA FÖRÄNDRINGAR BEHÖVER DU GÖRA FÖR ATT NÅ DIN DRÖM?

VILKA FÖRÄNDRINGAR BEHÖVER DU GÖRA FÖR ATT NÅ DIN DRÖM? 
Det kan vara olika för olika personer. Du behöver först veta vad din dröm är för att lägga en plan och även en budget för hur du ska nå den och utifrån det skapa en handlingsplan.

Observera att självaste handlingsplanen inte behöver vara i detalj, det viktigaste är att du arbetar mot din dröm och fångar upp de möjligheter som ges på vägen så länge de tar dig mot din dröm. För det kan dyka upp oväntade möjligheter som du inte hade i din plan, därför ska du vara öppen så du inte missar dem.

JAG HOPPADE! 
Jag hoppade, jag sa upp mig från min tjänst och startade eget. Självklart hade jag räknat på ekonomin innan jag hoppade. Tillsammans med min man la vi en plan hur det skulle bli hållbart för vår familj, vi var medvetna om att det till en början skulle bli en stor förändring ekonomiskt. För oss  handlade det om att skala av och välja bort dyrare kostnader för att ge plats åt det långsiktliga stora målet.
 
Trots våra stora förändringar så har det aldrig varit varken kämpigt eller slitsamt för oss ekonomiskt. Allt har löst sig på vägen. Det är verkligen så, nya möjligheter har dykt upp då det har behövts. Min tro är att det beror på att jag vet vart jag vill och att jag är öppen och vaken för möjligheter som tar mig dit om det så ibland betyder att jag måste gå en omväg för att nå dit. Det gäller att höja blicken för att se helheten och hela tiden ställa sig frågan, leder det här mig mot mitt mål? 

JAG HAR REDAN NÅTT EN AV MINA DRÖMMAR 
Jag har idag nått en av mina stora drömmar, att ha friheten att styra min egen tid. Jag sätter ständigt upp nya lustfyllda drömmar som utvecklar mig och gör mitt liv meningsfullt. Vad kan du göra för att uppnå dina drömmar?
 
Sammanfattande frågor till dig att fundera över:

  1. Vad behöver du förändra i ditt liv just nu för att kunna ge plats åt din dröm?
  2. Lägg en budget.
  3. Skapa en handlingsplan.
  4. Umgås med likasinnade som tror på dig och din dröm. Det skriver jag om nästa söndag.
DET VIKTIGASTE AV ALLT!
NJUT AV RESAN, LEV HÄR OCH NU!


Ha det bäst!
Ulrika Hederberg

Vill du utforska din mening i livet?
Klicka på bilden nedan för att läsa mer. 
Vad är meningen med livet?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln