ulrikahederberg

JAG ÄR INTE MILJONÄR MEN JAG LEVER SOM EN MILJONÄR

Förverkliga dina drömmar
Förverkliga dina drömmar

Jag är inte miljonär men
jag lever som en miljonär

Den här veckan hyrde jag och två kollegor ett hus i skärgården. Vi ville komma bort hemifrån till en inspirerande miljö för att arbeta tillsammans. Förutom arbete så har det blivit många samtal om livet. Ett samtal handlade om att våga följa våra drömmar, att göra verklighet av dem.

MÅNGA HINDRAS AV PENGAR
Det jag ofta ser är att många vill skapa en förändring i sina liv men gör det inte. De pratar om det men det blir inget gjort i praktiken. Det kan bero på att de inte har sin dröm helt klart för sig i detalj eller så tror de sig inte kunna följa den utan att ha en massa pengar.

Det sista är det vanligaste. Många har en föreställning om att de måste ha massor av pengar för att leva sin dröm. Nu beror det så klart på vad din dröm är MEN du kan alltid påbörja arbetet mot din dröm. Gör du inget så kommer inget att ske och behöver du en massa pengar så behöver du börja hitta sätt att få ihop pengarna.

ATT VÅGA SLÄPPA KONTROLLEN
Jag och min kollega Victoria satt och pratade om hur vi hade gjort. Det som var gemensamt för oss är att vi har tilliten till att allt kommer att lösa sig om vi medvetet arbetar mot våra drömmar. Det har visat sig vara framgånsrikt. Möjligheter och kontakter har dykt upp på vägen som har tagit oss vidare mot våra drömmar.

DET DU FOKUSERAR PÅ VÄXER
Det är verkligen så, att det vi fokuserar på växer. Exempelvis: om du är gravid så ser du alla gravida, om du ska köpa en ny bil så ser du alla de bilar du är intresserad av etc. De har alltid funnits där men nu helt plötsligt ser du dem för att det är där du har din fokus. Det fungerar även tvärtom, du drar till dig det du är rädd för. Är du rädd för ormar så ser du ormar oftare, fokuserar du på ditt eländiga arbete så fastnar du där och missar möjligheter som kan dyka upp om du lyfter blicken etc.

Där du har din fokus, det ser du mer av. Precis så är det även med dina drömmar. Rikta din fokus mot det du vill ha så kommer det att dyka upp möjligheter som tar dig närmre dina mål. Känns det rätt så våga ta emot det som erbjuds och se vart det leder dig.

TILLIT ÖPPNAR OVÄNTADE DÖRRAR
Min NOFFICE-kollega och fotograf Viktoria Davidsson är en mästare på att dra till sig det hon behöver. Hon har sedan sin start fått otroliga möjligheter tack vare hennes vilja och längtan till att bli fotograf. Jag gillar speciellt händelsen då hon fick en hel utrustning av en fotograf som skulle lägga ned sin verksamhet, det är bara en berättelse av många som har löst sig på hennes väg. 

IDAG LEVER JAG TILL STOR DEL MIN DRÖM
En av mina stora drömmar är att ha friheten att styra min egen tid och det har jag idag. Jag styr min egen tid och kan arbeta vart och när jag vill, som den här veckan i skärgården. Och vet du vad, jag behöver inte vara miljonär för att göra det, men för mig är det som att leva som en miljonär. 

Mitt råd till dig är att våga lyssna till din inre längtan, din dröm. Ha modet och tilliten till att följa din längtan för att leva ditt liv fullt ut.

Varma hälsningar
Ulrika


SAMMANFATTANDE FRÅGOR ATT FUNDERA ÖVER:

  1. Vad är din dröm, din inre längtan?
  2. Hur kan du börja ta små steg mot din dröm?
  3. Vad behöver du prioritera om och förändra i ditt liv för att ge plats åt din dröm?
Vilka förändringar behöver du göra för att börja ta stegen mot din dröm? Det berättar jag om nästa söndag.

Vill du hitta din passion, din mening i livet? Nu kan du bli testpilot för en ny kurs som jag startar. Klicka på bilden här nedan för att läsa mer, varmt välkommen!
Vad är din mening i livet?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln