ulrikahederberg

NU ÄNTLIGEN KAN DU GÅ...

Tankesabotörskursen som självstudiekurs.

Jag blir blev så glad för den återkoppling jag fick av Patricia som gått självstudiekursen. Tänk att den kan ge så mycket även på egen hand utan mitt stöd, fantastiskt.

Så här svarar Patricia (från utvärderingsfrågor) som har gått självstudiekursen på egen hand.

Vad är din spontana känsla och upplevelse av skrivkursen med Tankesabotörer?
Både nu efter avslutad kurs och under kursen så har jag förvånats över hur mycket skrivandet har givit. Både gällande insikter som varit riktiga genombrott för min del - "de skulle kunna användas som ordspråk" och när det gäller personlig utveckling  -  jag har lärt mig att uttrycka mina känslor och även reda ut invanda tankespår så att dessa blir förnyade. Detta har för mig varit så upplyftande och har gjort att jag hela tiden ser fram emot att få skriva mer inom nästa ämne.  

Vad har du fått för resultat av kursen?
Tänker snällare om mig själv, börjar hitta mig själv. Hittar den kvinna som finns innanför allt måsten, om och men och så ska det vara. Det är häftigt. Jag ger mig själv mer kred för det jag gör. 

Jag har också blivit medveten om dialogen i huvudet och kan stanna upp den eller helt enkelt sätta mig ner o skriva den för att det är så intressant att se vart jag hamnar. 


Något annat du vill dela med dig av?
Jag är överväldigad över hur bra det här har varit! Tack så jättemycket! Vore toppen att få de 27 dagarna i någon typ av PDF format för jag vill kunna gå tillbaka o skriva allt igen om ett par månader o då ha frågorna lättillgängliga. Tack så mycket för en väl genomtänkt kurs! 
Kram Patricia 


VILL DU LÄSA MER OM KURSEN KLICKA HÄR!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln