ulrikahederberg

BORDE-GÖRA-SABOTÖREN

Borde-göra-sabotören

En vanligt återkommande sabotör för dig som har en stark presterare inom dig är borde-göra-sabotören. Den ger dig ständigt dåligt samvete om du inte gör någonting. Om du exempelvis lägger dig på soffan när du kommer hem från arbetet för att du är helt slut och bara vill sova så kommer det genast tankar om allt du behöver göra och att du inte har tid att ligga där på soffan. Det kan även komma tankar om att du är lat och slö som inte orkar ta tag i det. Inte kan du väl ligga där och lata dig, nej upp och hoppa med dig.

Borde-göra-sabotören håller dig ifrån att få den viktiga återhämtningen som du behöver. Om du tar vilan med gott samvete så kommer du att vara mer effektiv att ta i det som behövs senare.

Känner du igen borde-göra-sabotören? Hur ser den ut för dig? Dela gärna med dig i kommentaren.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln