ulrikahederberg

VILKA TANKESABOTÖRER HINDRAR DIG?

Tänk vad våra tankesabotörer styr våra liv och får oss att känna oss otillräckliga, stressar oss och trasslar in oss i konstiga beteenden. Lär vi oss att identifiera våra tankesabotörer så kan vi se deras mönster och sluta låta dom styra våra liv. Då kan vi istället acceptera att dom finns där och omfamna dom med kärlek så att vi lugnar ner tankarna och istället kan gå förbi våra rädslor och växa som människor. När det sker så är allt möjligt.

Vill du veta mer så kan du nu helt GRATIS få mer kunskap och en övning HÄR eller genom att klicka på bilden, välkommen! 

Hälsningar Ulrika

Referns från en kursdeltagare:
"Att försöka sammanfatta de här veckorna känns som en väldigt diger uppgift. Jag har lärt mig så mycket om mig själv, det är inte klokt! Tänk att jag gått runt så många år utan att direkt lära känna mig själv. Många pusselbitar har fallit på plats under veckorna som gått. Mycket jag tyckt har varit konstigt, har fått sina förklaringar” - Elin Grahn

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln