ulrikahederberg

KAN DU SLÄPPA MOTSTÅNDET?

Att acceptera det som är och att släppa motståndet är ett första steg till förändring...

Jag ser så många som sitter fast i en vardag de inte mår bra i, men trots det så fortsätter de varje dag som vanligt…varför? Jo, jag kan se en längtan efter en universal lösning och att den gärna får gå snabbt och det bästa vore om någon annan än dom själva kunde fixa det. Tyvärr så kommer det aldrig att ske. Det är DU som väljer hur du vill leva ditt liv och vad du accepterar i ditt liv. 

SLÄPP KAMPEN
Om du fortsätter att vara i kampen och lägger din energi på allt som inte är bra i ditt liv så kommer det att bestå. Men om du börjar med att acceptera att det är som det är just nu och att DU faktiskt kan skapa en förändring så har du kommit långt. Om du släpper kampen så släpps motståndet som håller dig ifrån att komma vidare och från att se lösningarna. När du släpper motståndet så kommer du i kontakt med ditt inre sanna jag och din inre längtan och där hittar du dina svar till förändring, svar på vad du mår bra av och vad du vill ha mer av i ditt liv. När du är i ditt sanna jag så kan du acceptera och omfamna alla tankesabotörer som kommer för att hindra dig att skapa den förändring du vill uppnå. När du är i ditt sanna jag så accepterar du dig själv utan dömande. Du accepterar likaså andra, din omgivning utan att döma. 

HA TILLIT TILL DIN EGEN FÖRMÅGA.
Det här kan ta tid att lära sig men det kan likaså gå på ett ögonblick, en sekund av klarhet att så här är det, att det resonerar rätt i dig, att du tror på det till 100 %.  Att tvinga fram det fungerar inte, utan skapar motsats effekt. Motstånd håller dig ifrån det du vill ha.

Mina kurser riktar sig till högpresterande och sensitiva kvinnor i ansvarsfulla yrkesroller. Kvinnor som har hamnat i känslan av att inte räcka till, varken på arbetet eller i det privata. Kvinnor som verkligen VILL få verktygen till att skapa en förändring och som är redo att själv göra arbetet som krävs.

Det kan låta som hårt arbete men det ska inte vara det. Det ska komma med lust och lätthet, med en längtan till något nytt. Att se på det med nyfikenhet och öppet hjärta kommer att leda dig på vägen mot det du vill uppnå. Sen krävs det mod och vilja att agera för att skapa de förändringar du vill se men det kommer oftast som naturliga steg som du inte kan hålla tillbaka. För oftast handlar det främst om en inre förändring än en yttre, att du hittar ditt sanna unika JAG.

UPPGIFT ATT TRÄNA PÅ:
Noter alla negativa tankar som kommer under dagen. Acceptera att du har dom och omfamna dom för att sedan släppa dom. Vänd tanken till allt som du har att vara tacksam för i ditt liv och till det som du verkligen uppskattar i livet. Det kommer att ändra din känsla inombords till en mer accepterande och icke dömande känsla, en kärleksfull plats där allt är möjligt. 

Varm hälsning
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln