ulrikahederberg

VI BLIR ALDRIG "FÄRDIGA"

Tänk att vi aldrig slutar att utvecklas. Ibland kan jag tycka att jag borde vara "färdig" med vissa delar av mig som jag har arbetat mycket med under många år *skratt* Men vi blir aldrig färdiga, vi utvecklas konstant. Det vi gör är att vi tar det till nästa nivå. Vi utökar vår medvetenhet om oss själva och växer som människor. Vi växer i vår potential.

Just nu utmanar jag mig själv i en 6 månaders lång kurs med ett fantastiskt gäng kvinnor i Extended Freedom Academy. Det är otrolig spännande men likaså en utmanande resa. Just nu har jag ett virrvarr av känslor inom mig och något skaver rejält inombords, en känsla av ångest. Det är en känsla som inte är skön och som jag lätt skulle kunna vilja skjuta undan MEN jag känner igen den och tillåter den att få vara där. Den känslan är ett tecken på att något behöver få komma fram och uttryckas, men jag vet inte riktigt vad ännu. Så jag har tillit till processen och omfamnar känslan, svaret kommer att komma och det kommer att bli förlösande för det vet jag av erfarenhet. Något stort är på gång.

Hur är det med dig när något skaver. Blir du arg och vill slå undan känslan, vill du må bra och inte känna det du gör. Eller tillåter du dig att ha känslan och se vart den vill leda dig? 

Mitt råd till dig är att tillåta känslan, skjut den inte ifrån dig hur jobbig den än är. Försök att se på den med kärlek, den har ett meddelande från ditt inre kloka DU. Stanna upp varje dag i stillhet med papper och penna och se om du får några svar. Skriv vad du känner i din kropp, vart känslan sitter och vad det är du behöver göra. Låt pennan få flöda fritt, ingen mer än du ska läsa det. Se vad som kommer utan att döma eller att censurera dig själv.

Min erfarenhet är att när jag släpper motståndet så kommer svaren och den jobbiga känslan släpper snabbare. Men om du kämpar emot, slår på dig själv och dina känslor så krampar du fast vid det och det tar längre tid. Så släpp taget och våga att lyssna inåt, vad behöver få komma till uttryck?

Var rädd om dig! Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln