ulrikahederberg

HUR DU BRYTER DIN STRESS

Nyckeln är att vi måste bli medvetna om när vi är stressade. Många är så vana vid att vara stressade så vi tror att det är ett normalt tillstånd så vi kör bara på och beklagar oss över vår situation och så fortsätter det dag för dag. 

Nyckeln är att bli medveten om när du är stressad, hur och vart känns det i kroppen? Hur blir du när du är stressad? Vad ger kroppen för signaler?

Stress är en signal från din kropp att något inte är bra. Din kropp försöker tala om något för dig. Om du lär dig att lyssna till din kropp och lär dig att ställa den utvecklande frågan:
 

Vad kan jag lära mig av det här, vad behöver jag förändra?


Så kommer det få dig att stanna upp i stressen och se saker tydligare. 

Du kommer att få svar på vad du behöver förändra för att inte bli / vara stressad. Och på så sätt minskar stressen då du bryter beteendet och kan tänka klarare och hitta lösningar. Om du lär dig det här, att stanna upp när din kropp signalerar och ställa dig den utvecklande frågan så kommer du att utvecklas och växa som människa då du får nya insikter och det kommer att få dig att må bättre och lära dig hur du ska förändra din situation för att minska din stress. 

Träning ger färdighet, lycka till!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln