ulrikahederberg

grattis frida till vinsten av webbkursen skapa din livsplan!

Stort grattis Frida till vinsten av webbkursen "Skapa Din Livsplan". Hoppas du ska få en utvecklande resa med nya insikter och ny inre styrka i att du är perfekt precis som du är och att ingen eller ingenting förrutom du själv kan stoppa dig att nå det du vill uppnå, ett liv som du dagligen älskar att vakna till. Ett liv där du även kan stå stark när motgångar kommer, egna som andras, för utmaningar får vi i livet vare sig vi vill det eller inte. Jag önskar dig en utvecklande resa och jag finns där för dig.

För er som inte vann så vill jag tipsa om min nya E-bok som ni kan ladda ner HÄR. Stort tack för erat intresse.

Varma hälsningar
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln