ulrikahederberg

INTE trodde jag för 8 år sedan att:

INTE trodde jag för 8 år sedan att:

  • Jag skulle kunna vakna till en lugn morgonen utan stress.
  • Jag skulle kunna ta en daglig meditation på 30-40 min.
  • Jag skulle kunna arbeta med det jag älskar varje dag.
  • Jag skulle kunna känna mig så rik fast jag tjänar så mycket mindre (just nu;).
  • Jag skulle kunna vara ledig med barnen på skolloven.​
Listan kan göras lång av positiva fördelar tack vare att jag har lyssnat till min inre längtan och vågat följa den. Självklart görs det inte över en natt utan det krävs planering. Det krävs även medvetna val om vad som är viktigt i vardagen, val som inte alltid är lätta att göra och som kan kännas skrämmande. Men är längtan tillräckligt stark och beslutsam som den var för mig så går det. 

Allt har löst sig på vägen tack vare att jag har varit öppen för nya möjligheter och för nya tankesätt. Jag testar mig fram konstant hela tiden för det utvecklar mig som människa. Jag har blivit så mycket modigare då jag nu vet att allt går, bara man vill och är villiga att skapa de förändringar som krävs. 

Min bekvämlighetszon har vidgats och det känns nu lättare att testa nya utmaningar. Allt i linje med vem jag innerst inne är, vad jag älskar att göra och vad som är genuint viktigt för mig i livet. Jag arbetar ständigt med mig själv, mitt bagage och mina mönster. Jag tror aldrig att vi blir "klara" som människor utan vi behöver ständigt utveckla oss själva annars stagnerar vi och "försvinner". 

Jag är oerhört tacksam att kunna få dela med mig av mina erfarenheter och inspirera människor till att våga skapa förändring i sina liv. Allt börjar med små val i vardagen för att sedan kunna växa och bli stora förändringar. DU är värd att leva ett liv där du med glädje går upp ur sägen på morgonen. Livet går inte i repris så ta till vara på dagen.

Hälsningar
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln