ulrikahederberg

Det kan gå snabbt att nå sina mål!

EN KURSDELTAGARES BERÄTTELSE
Jag blir så oerhört glad när kursdeltagare vågar ha 100 % tillit till sin inre längtan och vågar följa den. Idag fick jag höra hur en kursdeltagares yrkesdröm är på väg att gå i uppfyllelse bara på några månader. 

Jag träffade henne i slutet av sommaren, dagen efter att hon hade blivit uppsagd från sin mångåriga tjänst på ett stort företag p.g.a omorganisation. Hon hade en mix av känslor som snurrade runt inom henne. Vad skulle nu hända? Vi samtalade om att det kan ge nya möjligheter att reflektera över livet och vad hon egentligen skulle vilja göra. 

HON VÅGADE
Hon blev erbjuden en ny tjänst inom samma företag men tackade NEJ för att följa sin inre längtan. Hon såg och tog chansen att påbörja något nytt, MODIGT! Hon har gått min webbkurs och min workshop och gjort sin LIVSPLAN tydlig. Hennes handlingsplan och mål för ett nytt yrke och inom en helt annan bransch har REDAN gett resultat (!) Från att tidigare ha arbetat inom detaljhandeln har hon nu fått in en fot i försäkringsbranschen, som var hennes mål. BRA JOBBAT!

FOKUSERADE PÅ SITT MÅL
Hon gick "all in" och har haft fokus på sitt mål och det har gett resultat. Men främst så har hon haft tillit till processen. Jag är så otroligt glad för hennes skull. Det är berättelser som hennes som gör att jag älskar mitt yrke, att få inspirera människor att se nya möjligheter och hur de kan styra sitt liv dit dom vill med vilja och engagemang.

VAD BEHÖVER DU FÖR FÖRÄNDRING?
Att förändra sitt liv behöver inte vara att byta yrke, det kan vara olika för olika människor. Det kan vara att göra andra förändringar i din vardag för att du ska finna energi och harmoni i ditt liv. Många gånger kan det räcka med att ändra din mentala inställning. Men för att kunna göra det så måste du bli medveten om vem du är och vad dina innersta behov är. Finns det kanske några föreställningar som håller dig tillbaka, tankar om att det inte går? 

Våga stanna upp och reflektera över vart du står, vart du är på väg och vart du vill. Har du gjort en utvecklande resa så dela gärna med dig. Ha en helt underbar helg!

Ta mig till webbkursen SKAPA DIN LIVPLAN.

Kommentera gärna:

Ja, jag vill ha blogginläggen via mail (fyll i din mailadress)

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln