ulrikahederberg

5 vanligaste sakerna folk ångrar när de dör

Den första punkten i den här artikeln är precis vad min kurs Skapa Din Livsplan handlar om. Genom vår uppväxt så får vi med oss föreställningar om hur vi borde leva våra liv. Men ligger de föreställningarna i linje med vem du verkligen är och hur du egentligen vill leva ditt liv? 

Du kanske arbetar som ekonomichef men vill egentligen tillbringa dagarna med att skriva böcker. Men du kanske har en föreställning med dig om att du inte är tillräckligt bra för att kunna göra det eller att det är inget "tryggt och seriöst" arbete. Vem säger det? Vem säger att inte du skulle kunna bli en helt fantastikt bra författare? Alla andra författare har någon gång varit nybörjare. Du kan aldrig veta förrän du testar. 

Hur skulle du vilja leva ditt liv?

http://www.foretagande.se/personlig-utveckling/5-vanligaste-sakerna-folk-angrar-nar-de-dor/

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln