ulrikahederberg

konstant lycklig?

Kan ni tänka er att en del tror att jag inte har några "problem" i mitt liv för att jag arbetar med det jag gör. Tänk om det vore så väl *ler*. Självklart har jag utmaningar i livet både privat och affärsmässigt både nu och då. Men fördelen med att jag har det yrke som jag har "Livsutvecklare" så har jag redskapen att hantera dom.

Jag vet även att jag trots mina rädslor kan klara av utmaningar för jag har utmanat mig själv så många gånger så jag vet att det löser sig bara jag har tilliten till min egen förmåga. Frågan jag brukar ställa mig själv är Vad är det värsta som kan hända? Svaret har än så länge blivit hanterbart.

Jag är även fullt medveten om att livet går upp och ner och jag accepterar det och anpassar mitt liv till det som sker så att det blir bra. En stor tillgång är så klart min positiva inställning och min förmåga att se det positiva i det negativa och att hitta lösningar. Det kan även DU träna upp. Varje negativ tanke kan du vända till en upplyftande tanke, det kan du läsa om i tidigare blogginlägg.

Hur hanterar du motgångar i livet? Har du lätt för att fastna i det som är eller vill du medvetet ta dig vidare? Har du några knep som du vill dela med dig av? Kommentera gärna.

Hälsningar
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln