ulrikahederberg

Vågar du programmera om dina föreställningar och drömma STORT?

Jag hoppas verkligen att du vågar det, för du är värd att leva det liv du faktiskt vill leva. Många kan få fel uppfattning om att det är egoistiskt, men vad är det för egoistiskt att leva det liv man själv vill ha? Alla borde göra det. Det är ditt liv och ingen annans så sluta bry dig om vad andra tycker och tänker. Välj istället att omge dig med människor som älskar dig för den du är och som du kan vara en förebild för. 

Jag hade en kursdeltagare som hade svårt att visionera sitt drömliv till en början då hon trodde det var ”tvunget” till att vara storslaget. När hon insåg att hon kunde slänga den föreställningen och istället acceptera att hon ville leva ett relativt ”enkelt” liv så kändes det riktigt bra för henne och det frigjorde en massa blockeringar och skapade lust till att nå målet. Jag kan tycka att ett enkelt liv är storslaget. Och vad som är ett ”enkelt” liv för någon kan vara ”storslaget” för någon annan. Vi måste slänga våra föreställningar och våga följa det vi själva vill ha. Och kom ihåg att det här kan ändras genom åren så återkom till frågorna: Vart står jag? Vart är jag på väg? Vart vill jag? Lycka till!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln