ulrikahederberg

Planering kan för vissa människor låta tråkigt, men har du en tendens att stressa upp dig så kan planering vara A & O. För oftast handlar stress om otillräcklighet, brist på kontroll och att allt snurrar runt i huvudet som i ett kaos och det får pulsen att öka. 

Att samla sig på söndagskvällen (eller annan passande kväll) och planera den kommande veckan kan lugna dig och minska stressen. När du får ned dina tankar på papper eller i datorn och ser att planeringen håller så kan du släppa känsla av att inte ha kontroll. 

Om planeringen nu mot förmodan skulle spricka i veckan så vad gör väl det? Vad är det värsta som kan hända? Jag kan nästan till 100 % gissa att det inte kommer innebära något livshotande eller? Det kanske t.o.m. är så att du är en av dom som skulle behöva släppa på kontrollen? 

Sänk kraven på dig själv. Skala av så mycket det bara går omkring dig med aktiviteter, materiella saker, förväntningar, föreställningar mm. Börja att leva så enkelt du bara kan för att frigöra tid åt det som ger dig glädje, lycka till!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln